Ingezonden persbericht


Persbericht

start your own label
FreshCotton design contest

De Start your own label design contest loopt op z'n eind; de sluitingsdatum is 3 april. De motor achter deze wedstrijd is FreshCotton, samen met partners Vice Magazine, Streetlab, Habbekrats Reclame en 101tv.

Ambitieuze ontwerpers, kunstenaars en toekomstige entrepreneurs uit heel Nederland hebben zich inmiddels aangemeld. Het niveau van de meer dan 150 inzendingen is erg hoog. Het lijkt erop dat de nieuwe Judith Osborne en Pietje Parra staan te popelen om gelanceerd te worden!

Tijdens de Start Your Own Label contest dingen de afdelingen Mode, Design, Styling en Grafische Ontwerp van zestien HBO en vier MBO scholen mee naar de "Springplank Award". Deze award is in leven geroepen om te zoeken naar de school die de meest vernieuwende, eigenzinnige en veelbelovende student van Nederland kan afleveren. De school en de winnende ontwerper vallen dan in de prijzen.

Tussen 3 en 10 april kan het publiek stemmen op hun favoriete label. Daarna gaat de vakjury zich buigen over de vijftien populairste labels. De jury maakt de winnaar bekend op 24 april in club Bitterzoet te Amsterdam. Deze feestelijke uitreiking wordt begeleid met live optredens, visuals, dans acts en champagne.

Kortom, het venijn zit weer in het staartje. Inschrijven kan nog, en kansen moet je pakken als ze zich voordoen. Alle info staat op www.freshcotton.com en www.viceland.com.

***
In het kort:
Start your own label
FreshCotton Design Contest

Te winnen: een eigen collectie, ontwikkeld, geproduceerd en verkocht ism FreshCotton. Plus:


- een professionele fotoshoot, gefaciliteerd door FreshCotton,
- de collectie wordt verkocht via het FreshCotton label en in toonaangevende shops in Nederland. De winst is voor de winnaar!
- een fotoreportage met de hele collectie in Vice Magazine,
- expositieruimte bij Streetlab Projectspace,

- een interview op 101tv,

- merkanalyse en advies van Habbekrats Reclame,
- een FreshCotton waardebon ter waarde van 500,- Euro.

Check www.freshcotton.com en www.viceland.com voor meer over deze contest.

Informatie voor de redactie - niet bestemd ter publicatie

We vertellen je graag meer over deze actie, en FreshCotton in het algemeen. High res materiaal is beschikbaar. Bel of mail met Brian Heerenveen, marketing manager; 020 - 428 5917 / Brian@freshcotton.com