Ingezonden persbericht


Podium-Hardenberg-R(1)

p e r s b e r i c h t

HALVE FINALISTEN 'BESTE DJ VAN OVERIJSSEL' BEKEND!

Hardenberg-: De voorronden zitten er op en de negen halve finalisten voor de allereerste editie van de contest 'Beste DJ van Overijssel' zijn bekend. Afgelopen vrijdag was de laatste van de drie voorronden en wat de jury opviel van het uitzonderlijk hoge niveau van de deelnemende jocks.

Arsanio Wiet van organisator Swizz Entertainment in Dedemsvaart toonde zich vrijdagavond laat weer een gelukkig man. "De halve finale gaat echt de zwaarste laatste hindernis worden, gezien het niveau van de deelnemers. Als ik naar de geplaatsten kijk, dan zie ik dat het nog steeds een echt Overijsselse contest is, de jocks komen nog steeds uit alle windrichtingen en dat maakt ons als organisatoren en sponsor heel tevreden," aldus Arsanio Wiet.

In de halve finale op 3 april, weer in de grote zaal van Podium Hardenberg, nemen de volgende deejays het tegen elkaar op: Richard Feelgood (Enschede), Kwakman (Enschede), Blockside (Zwolle), ArmenianBoy (Almelo), T.O.M. (Staphorst), D-Fanatic (Delden), Imad-JaY (Zwolle), Pharaonic (Zwolle) en EsTHeTiC (Holten). De deejays MAN!E (tevens jurylid) en KAHERA nemen de afterparty voor hun rekening. De deuren gaan op 3 april open om 21.30 uur. Aanvang 22.00 uur. Alle informatie over de dj's, muziekstijlen en achtergronden is te lezen op de website www.wieisdebestevanoverijssel.nl.

Einde Persbericht