Astrum Automotive sluit mantelovereenkomst met Dolmans


IJSSELSTEIN, 20090403 -- Op 2 maart 2009 tekenden Astrum Automotive en Dolmans Facilitaire Diensten een mantelovereenkomst voor het schoonmaakonderhoud en glasbewassing. Namens Astrum was de heer Laurens Stigter (operationeel directeur)aanwezig, Dolmans werd vertegenwoordigd door Jan Beunk (operationeel directeur regio oost), Peter van den Brink (commercieel manager) en Albert van Wijk (algemeen directeur).

Astrum Automotive is een dealergroep die de automerken Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge en Alfa Romeo voert. Haar 25 vestigingen in Nederland houden zich bezig met de verkoop, het onderhoud, de reparatie en het schadeherstel van nieuwe en gebruikte personen-, bestel- en vrachtwagens, alsmede de verkoop van originele onderdelen.
De organisatie van Astrum Automotive kenmerkt zich door een uitgesproken klantgerichte identiteit. Een Astrum-vestiging staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Ook bij Dolmans Facilitaire Diensten staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarbij biedt zij ook continuïteit. Met de mantelovereenkomst kiest Astrum nu voor Dolmans Facilitaire Diensten.

Met ingang van 1 april zullen de Dolmans-medewerkers bij een aantal vestiging zorgen voor een schone werkomgeving zodat de medewerkers van Astrum hun aandacht op hun eigen klanten kunnen richten en dat de klanten van Astrum graag terugkomen in een showroom met een frisse uitstraling. Onze slogan is niet voor niets: Door ons werkt u prettiger.

Dolmans:
Dolmans Groep B.V. is een facilitaire en calamiteiten dienstverlener. Vanuit 22 vestigingen zetten circa 2400 medewerkers zich dagelijks in voor opdrachtgevers in heel Nederland. De diensten worden verricht vanuit twee divisies: Facilitaire Diensten en Calamiteiten Diensten. De eerstgenoemde divisie richt zich op regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud van kantoren, zorg- en onderwijs-instellingen en hotels. De divisie Calamiteiten Diensten verzorgt reiniging en herstel na calamiteiten.
Dolmans hecht veel waarde aan prettige en duurzame samenwerkingsverbanden. De kernwaarden Betrokken, Doelgericht en Vooruitstrevend staan hierbij centraal.
Voor meer informatie: www.dolmans.com.

Ingezonden persbericht