Cindy Wever nieuwe marketing- en communicatiemanager bij Kadenza


LAREN, 20090403 -- Kadenza, grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft Cindy Wever (36) aangesteld als marketing- en communicatiemanager. In deze functie is Cindy verantwoordelijk voor alle communicatie- en marketinguitingen van Kadenza en levert ze een essentiële bijdrage aan de nieuwe marktpositionering van de enterprise intelligence specialist.

Voor de overstap naar Kadenza werkte Cindy als interim communicatieadviseur bij Rochdale. Bij deze woningcorporatie was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van een Client Portal waarop het bedrijf marktonderzoek kon uitvoeren. Tevens vormde het opzetten van het nieuwe mediabeleid een belangrijk onderdeel van haar functie. Daarvoor werkte Cindy in verschillende communicatiefuncties bij onder andere Slokker Vastgoed, SRT International en DHL.

"Bij Kadenza vind ik verschillende uitdagingen", vertelt Cindy over haar nieuwe functie. "De gedrevenheid en ambitie die binnen de gehele organisatie leeft, is een enorme stimulans. Kadenza is een dynamisch bedrijf met een goede reputatie die is opgebouwd door de uitgebreide kennis van de branche, het leveren van kwaliteit en het keer op keer behalen van uitstekende resultaten voor de klanten. Het is een uitdaging om de groei van Kadenza door te zetten en de positie als enterprise intelligence specialist verder te versterken. Niet alleen richting het bedrijfsleven, maar ook richting de arbeidsmarkt."

Jeroen Blankendaal, directeur van Kadenza: "Naast het aannemen van tien nieuwe business consultants past ook de aanstelling van Cindy bij onze groeistrategie en ambities. Om deze groei de komende drie jaar te realiseren zijn we onze dienstverlening aan het uitbouwen richting andere markten. Gerichte marketing en concrete doelstellingen zijn hierbij van essentieel belang. Cindy is daarom met haar brede ervaring een waardevolle aanwinst voor onze organisatie."

--------------------------------------------

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Het bedrijf doet dit vanuit haar drie disciplines BI en Datawarehousing, Projecties en Planning, Control en Consolidatie. Kadenza is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Enterprise Intelligence vakgebied. Het bedrijf behoort tot de top 20 beste werkgevers van Nederland volgens het Intermediair beste werkgevers onderzoek en was in 2008 tevens winnaar van de landelijke Young High Growth Awards. Voor 2009 is Kadenza genomineerd voor de Deloitte Best Managed Companies. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 582 27 30
kadenza@marcommit.nl

Ingezonden persbericht