Professioneel vastleggen telefoongesprekken betaalbaar voor iedereen


Call Recorder Pico: USB Opnameapparaat voor telefoongesprekken

ZOETERMEER, 20090403 -- Vidicode Datacommunicatie B.V. introduceert een compact opnameapparaat om telefoongesprekken mee op te nemen: de Call Recorder Pico. Neem het telefoonverkeer op met de Pico ter verificatie, voor trainingsdoeleinden, om discussies (en disputen) te voorkomen over wat nu wel en niet is (toe)gezegd, voor veiligheidsdoeleinden en als bewijs van telefonische transacties.

De Pico is de eerste recorder in de nieuwe Onyx Line, een productlijn met compacte USB Call Recorders van hoge kwaliteit. Gekoppeld aan een vast telefoontoestel en een PC of laptop neemt de Pico alle in- en uitgaande gesprekken automatisch op en archiveert ze op de harde schijf van de computer. Met de meegeleverde software kan de gebruiker eenvoudig en snel opnamen terugvinden, analyseren en distribueren.

Met de komst van de Pico ligt Call Recording binnen het bereik van elke ondernemer. De Call Recorder Pico is een goed ogend, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en vooral betaalbaar opnameapparaat voor elke organisatie. Kortom een kleine, ijzersterke hardware en software combinatie waarmee de telefoon en de PC met elkaar verbonden zijn.

De Pico Software geeft toegang tot de overzichtelijke database met opnamen. Gebruik zoekcriteria zoals datum en tijd van de opname, duur van het gesprek, telefoonnummer van de beller, notities etc. om een specifiek gesprek terug te vinden.
Speciaal voor Supervisors is de optie een database te maken waarin alle databases van alle aangesloten Pico's in een organisatie samengebracht worden. Ideaal voor het coachen, trainen en controleren van medewerkers. Met een Call Recorder Pico bespaart u tijd én geld.

Vidicode datacommunicatie bv

Ingezonden persbericht