Gemeente Apeldoorn

Agenda collegeleden

Een overzicht van activiteiten van collegeleden, vrijdag 3 t/m zondag 11 april 2009.

Vrijdag 3 april

16.00 uur Wethouder J. Reitsma-Buitenweg neemt het eerste exemplaar in ontvangst van de nieuwe brochure van de Stichting Ateliers Apeldoorn. Plaats: Drukkerij VDA-groep, Christiaan Geurtsweg 12 in Apeldoorn. 16.15 uur Gedeputeerde A. van der Kolk en wethouder M. Boddeke spreken ter gelegenheid van de officiële opening van het eerste aardgasvulstation van Salland Olie in Apeldoorn. Plaats: BSP Ecofactorij, Ecofactorij 13 in Apeldoorn. 16.30 uur Wethouder P. Blokhuis spreekt tijdens het Lentediner dak- en thuislozen. Plaats: Bedrijfsrestaurant Stadhuis, Marktplaats 1 in Apeldoorn.

Zaterdag 4 april

15.00 uur Loco-burgemeester M.M. Boddeke neemt het eerste exemplaar in ontvangst van het boek "Pak aan!" over culturele ontmoetingen in Apeldoorn, waarin ook wethouder F.A. Spoelstra wordt afgebeeld met een Alter Ego. In CODA wordt de gelijknamige fototentoonstelling geopend. Plaats: CODA Museum, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. 16.00 uur Wethouder F.A. Spoelstra spreekt ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van transportbedrijf Henk van de Scheur B.V. Plaats: Henk van de Scheur B.V., IJsseldijk 8 in Apeldoorn.

Maandag 6 april

12.00 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf spreekt ter gelegenheid van de landelijke actiedag tegen agressie en geweld. Met de actie, georganiseerd door de vakbonden en de politiebonden, wordt op een opvallende wijze aandacht gevraagd voor het toenemende geweld door burgers tegen hulpverleners en mensen met een publieke functie. Deelnemers aan de actie zijn de gemeente, brandweer, politie, ambulancediensten en de vervoersmaatschappijen. Plaats: Stadhuis en Marktplein in Apeldoorn.

Donderdag 9 april

15.00 uur Wethouder R.T. Metz verricht de opening van de fototentoonstelling georganiseerd door de Vereniging Oud Apeldoorn in het kader van de Bevrijdingsweek over de bevrijding van Apeldoorn. Plaats: Stadhuis, Marktplein 1 in Apeldoorn.
15.30 uur Wethouder M.M. Boddeke verricht de opening van het Klimbos Veluwe. Plaats: Klimbos Veluwe, naast de Apenheul in Park Berg en Bos, J.C. Wilslaan 21 in Apeldoorn..

Zaterdag 11 april

14.00 uur Wethouder R.T. Metz verricht de opening van het honkbal- en softbalseizoen tijdens de eerste thuiswedstrijd van de competitie van het eerste honkbalteam en het eerste softbalteam. Plaats: Robur '58, Orderbos in Apeldoorn.
19.00 uur Loco-burgemeester R.T. Metz reikt de Jaap van Kasteeltrofee uit aan de best presterende jeugdvereniging tijdens de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen Volleybal, georganiseerd door de NeVoBo. Plaats: Omnisport, de Voorwaarts 55 in Apeldoorn.

Zondag 12 april

14.30 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de jaarlijkse herdenking bij van de 48th Highlanders of Holland Pipes and Drums. Plaats: militaire erebegraafplaats op de Holterberg in Holten.