Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Arnhem, 3 april 2009

Training Facilities Center fuseert met JJ Trainers Academie

Op 1 april jl. is TFC (Training Facilities Center) een volledige fusie aangegaan met JJ Trainers Academie. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam TFC en bieden het hele spectrum aan diensten en producten op het gebied van HR-Development. JJ Trainers Academie is al meer dan twintig jaar gerenommeerd voor zijn opleidingen en trainingen voor trainers, opleiders, coaches en HRD-professionals. TFC levert al ruim een halve eeuw media en content voor trainingen, opleidingen en talent management. TFC breidde het afgelopen jaar al uit met diensten op het gebied van assessment services en (incompany) trainingen. De groep wordt aangestuurd door AnneliesTegel (mede-oprichter van JJ Trainers Academie) en Eddy Scheffer, directeur van TFC.
TFC en JJ Trainers Academie werkten al veel langer samen, en hebben die samenwerking met deze fusie geformaliseerd. Directeur Eddy Scheffer: "Deze fusie is voor ons een logische stap. We kennen elkaar goed, delen de fascinatie voor het HR Development-vak en zijn er samen klaar voor om organisaties te helpen hun mensen naar een hoger niveau te brengen. In deze turbulente tijden en binnen een markt die stevig beweegt, zijn mensen binnen een organisatie belangrijker dan ooit."
Door de fusie bestaat TFC nu uit vier onderdelen: TFC Trainingsmedia , TFC Training, TFC Assessment Services en TFC Trainers Academie. Bij TFC werken 25 mensen. Voor de Belgische markt werkt TFC samen met HR-Productions.
www.tfc.nl