Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

3 april 2009

Timing opnieuw genomineerd voor titel 'Uitzendbureau van het Jaar'!

Deze week is bekendgemaakt dat Timing opnieuw genomineerd is voor de titel Beste Uitzendbureau. Al drie jaar op rij eindigde Timing in de verkiezing in de top 2. Goud in 2006 en zilver in 2007 en 2008. De verkiezing Uitzendbureau van het Jaar 2009 wordt geïnitieerd door de onafhankelijke partijen maandblad Flexmarkt, P&O actueel en Q&A Research en Consultancy. Uitzendkrachten en opdrachtgevers bepalen in de verkiezing samen welk uitzendbureau zich een jaar lang Beste Uitzendbureau mag noemen. Met de nominatie op zak is de uitzendorganisatie dus ook in 2009 volop in de running om een uitstekende score te behalen in de verkiezing!

Uitzendkrachten en opdrachtgevers kunnen sinds 5 januari op www.uitzendbureauvanhetjaar.nl hun favoriete uitzendorganisatie nomineren voor de titel Beste Uitzendbureau van 2009. Om voor de titel in aanmerking te komen, moet het bureau een minimum aantal stemmen krijgen. Inmiddels is bekend geworden dat Timing een van de genomineerden is. "Dat juist opdrachtgevers en flexkrachten de uitslag van deze verkiezing bepalen, geeft ons op alle fronten extra energie. De energie om te blijven werken aan onze dienstverlening. Niet alleen door actief mee te denken over een optimale invulling van de personeelsbehoefte van onze opdrachtgevers en door onze flexkrachten te voorzien van de beste jobs. Maar vooral ook door hen te blijven verrassen met innovatieve oplossingen. Want een meer dan tevreden klant, daar draait het tenslotte toch allemaal om. Dat we opnieuw genomineerd zijn voor deze publieksprijs laat zien dat de waardering van onze uitzendkrachten en opdrachtgevers niet eenmalig was. En dat is precies wat we nastreven: een continue kwaliteit van onze dienstverlening", aldus Commercieel Directeur P. Haarhuis.

Na een vervolgonderzoek wordt eind mei de winnaar van de titel Uitzendbureau van het Jaar 2009 bekend- gemaakt.

Als landelijke speler op de arbeidsmarkt met ruim 55 vestigingen zendt Timing vooral kandidaten op VMBO en MBO niveau uit. De organisatie kent een veelzijdige dienstverlening. Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, Incompany Services en EU Services. Daarmee voorziet het uitzendbureau in de totale personeelsbehoefte van opdrachtgevers.

Einde persbericht