Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 3 april 2009

Reed Business lanceert mobiele websites voor Fem.nl en Beurs.nl

Vandaag heeft Reed Business mobiele websites gelanceerd voor Fem.nl en het vorig jaar geacquireerde Beurs.nl. Beide websites zijn ontworpen met het oog op snelheid en eenvoud voor de mobiele gebruiker.

Uitgever Minco de Boer: "Het gebruik van mobiele telefoons en smartphones voor het raadplegen van webcontent is de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt. Fem.nl en Beurs.nl spelen in op deze ontwikkeling. Op de mobiele websites m.beurs.nl en m.fem.nl publiceren we het belangrijkste financieel-economisch nieuws, opinies en natuurlijk koersinformatie van de belangrijkste binnenlandse en buitenlandse indices en aandelenfondsen."

Met deze twee mobiele websites biedt Reed Business een aantrekkelijk zakelijk mobiel netwerk voor gebruikers en adverteerders.

De mobiele websites zijn ontwikkeld door Sharewire en zijn te zien op m.beurs.nl en m.fem.nl. Bezoekers die www.beurs.nl en www.fem.nl op hun mobiele telefoon of smartphone bekijken worden automatisch doorgestuurd naar de mobiele websites.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht