Ingezonden persbericht


Hed Kandi start met radioprogramma op TMF HitRadio

Naarden, 3 april 2009 I Met ingang van vrijdag 3 april zal Hed Kandi wekelijks een radioprogramma gaan verzorgen op TMF HitRadio. Elke vrijdag van 19:00 - 21:00 uur zal Hed Kandi's resident DJ Steven Quarre de beste Classy Club Sounds voorbij laten komen op het jongste radiostation van Nederland. Het programma van Hed Kandi is onderdeel van de nieuwe vrijdagavondprogrammering van TMF HitRadio; TMF HitRadio Clubnight.

Hed Kandi
Hed Kandi is een befaamd platenlabel uit Engeland dat bekend is geworden met vocale Club House in een stijlvol jasje en daarmee is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De typische Hed Kandi stijl is terug te vinden op compilatie albums waarvan er meer dan 1 miljoen albums per jaar worden verkocht. Hed Kandi geeft daarnaast ook feesten over de hele wereld, waaronder in London, Ibiza, Antwerpen, Marbella, Barcelona, Bangkok & Shanghai. Deze bekroonde feesten staan garant voor de allerbeste Club House, prachtige decoratie, live artiesten, veel entertainment en een unieke uitgelaten Ibiza-achtige sfeer. Sinds 2002 geeft Hed Kandi ook in Nederland zeer succesvolle feesten. Per 3 april is Hed Kandi wekelijks op TMF HitRadio te beluisteren.

TMF HitRadio Clubnight
Naast Hed Kandi heeft TMF HitRadio een aantal andere autoriteiten uit het dance circuit weten te strikken voor de nieuwe wekelijkse Clubnight op vrijdagavond die van 18.00 - 01.00 uur te horen is.

Programmering TMF HitRadio Clubnight per 3 april
18:00 - 19:00 "Blockparty" met Joshua Walter en Lars Vegas 19:00 - 21:00 "Hed Kandi" met Steven Quarre
21:00 - 23:00 "On Tha Floor" met Dekky, Silverius en Jay Santi 23:00 - 01:00 Club Judge Live met de beste nationale en internationale deejays

TMF HitRadio
TMF HitRadio is het jongste radiostation van Nederland. Met de unieke non-stop hitsformule brengt TMF HitRadio uitsluitend de allerhotste hits van dit moment in de genres Dance, Pop,en Urban. Gegarandeerd zonder gouwe ouwe's. TMF HitRadio is in heel Nederland via de lokale kabelfrequenties te beluisteren, via mobiele streaming en verder is het station overal ter wereld te ontvangen via www.tmfhitradio.nl.