Ingezonden persbericht


Het Rijswijkse bedrijf X-EQUO heeft onlangs 5 nieuwe medewerkers voor het eigen kantoor aangenomen. De specialist op het gebied van Financiële en Credit Management vacatures en kandidaten heeft bepaald niet te klagen. "We krijgen veel opdrachten binnen. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen, was het dan ook meer dan logisch dat we ons team hebben uitgebreid", aldus Guido Harsveld, directeur van X-EQUO.

Nieuwe specialisten
Iza en Frank zijn gestart als Account Manager. "Door het stijgende aantal relaties hebben we de accounts herverdeeld. Op deze manier kan voldoende aandacht aan onze bestaande klanten gegeven worden", aldus Harsveld. Ronald en Noortje zijn gestart als Recruiter Werving & Selectie. "Een logische ontwikkeling, want als je meer vraag krijgt naar goede en gespecialiseerde kandidaten is het van groot belang veel aandacht te blijven besteden aan de Werving & Selectie. Ook in deze markt", aldus Harsveld. De laatste nieuwkomer is Jorn, die als Adviseur Detachering aan de slag is gegaan.

Optimale dienstverlening
"Door de uitbreiding van ons team zijn wij in staat om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. De verwachting is dat we in de loop van het jaar het team verder zullen uitbreiden om ons streven naar optimale dienstverlening te kunnen garanderen", aldus Harsveld.

Over X-EQUO
X-EQUO is dé specialist op het gebied van Financiële en Credit Management vacatures en kandidaten. Wij leveren de specialisten op elk niveau. Zowel vast op Werving & Selectie basis als tijdelijk op Detachering en Detavast basis. Ook Interim Management en Payrolling behoren tot onze core business. In het afgelopen decennium is een actief kandidatenbestand opgebouwd met 16.000 Financials. Prettige bijkomstigheid is dat onze tarieven in de markt als uiterst concurrerend worden ervaren. Meer informatie vindt u op www.x-equo.nl.