Gemeente Valkenswaard

gedeelte rijbaan en fietspaden Dragonder

Asfalteren gedeelte rijbaan en fietspaden Dragonder

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 april aanstaande wordt de asfalttoplaag aangebracht op het laatste stuk van de hoofdrijbaan van de Dragonder, op industrieterrein De Schaapsloop 2 in Valkenswaard. Het betreft het deel van de Dragonder tussen huisnummer 24 en 49. Ook de beide vrijliggende fietspaden aan dit gedeelte van de Dragonder krijgen een asfalttoplaag.

Ten slotte wordt het fietspad tussen de Dragonder en de Zeelberg geasfalteerd. Dit fietspad loopt over het tracé van de oude spoorbaan en was voorheen onverhard.

In verband met de werkzaamheden is het genoemde deel van de Dragonder op 3 en 4 april afgesloten voor het verkeer.

De asfalteringswerkzaamheden vormen het sluitstuk van de afbouw van het laatste deel van industrieterrein Schaapsloop 2 in Valkenswaard. In november jl. werden hiervoor al de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Ook werden enkele uitritten van bedrijven op de hoofdrijbaan van de Dragonder aangepast om het voor vrachtwagens gemakkelijker en veiliger te maken op de weg op te rijden.

Informatie

Bedrijven aan de Dragonder ontvangen een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun panden.

Met vragen kunt u terecht bij de toezichthouder op het werk, de heer F. Jetten van RA infra. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (040) 2076163.