Ingezonden persbericht
Onmisbaar gereedschap voor taxirijdend Nederland:

Taxi-Mix 2009 in teken van milieu en binnenstad

Na de succesvolle introductie op de Taxi Expo 2008 eind vorig jaar, organiseren de in 'Taxi Mix' samenwerkende bedrijven nu voor de eerste keer zelf een informatiedag in het teken van milieu en binnenstad. Op 3 april is taxirijdend Nederland welkom in Utrecht op deze info-sessie. De toegang is gratis.

Taxi-Mix 2009 heeft plaats in het Mega Occasion Centrum aan de Proostwetering 61 in Utrecht en is een mengvorm tussen een mini-beurs en een seminar. De bezoeker vindt daar zeker een antwoord op al zijn vervoersproblemen (aanschaf/lease van een nieuwe of gebruikte taxi(bus), mogelijkheden voor om- en inbouw, financiering, chauffeurskleding, etc.). Verder kan de bezoeker deelnemen luisteren naar diverse experts die korte inleidingen geven over over milieu in de binnensteden anno 2009. Daarbij is er speciale aandacht voor taxi's op aardgas. Dat bij elkaar maakt de Taxi-Mix info-sessie 2009 tot een onmisbaar stuk gereedschap en een must voor elke taxi-ondernemer in Nederland.

Gratis toegang
De toegang tot de info-sessie op vrijdag 3 april as. is geheel gratis. Aanmelden kan eenvoudig via www.taxi-mix.nl.

Deelnemers
De deelnemers aan Taxi-Mix 2009 zijn:
B-style automotive uit Eindhoven, gespecialiseerd in auto-ombouwingen voor personenvervoer. www.b-style.nl. Dollar Rent a Car voor die ondernemer in de automotive waar autoverhuur niet core business is. www.dollarautoverhuur.nl BUSiness uit Veldhoven richt zich succesvol op het ombouwen en producteren van mini- en midibussen voor taxi, rolstoel en VIP-vervoer. www.businessbv.nl Taxirent uit Venray is o.a. gespecialiseerd in het verhuren van taximaterieel. Ook voor occassions. www.taxi-rent.nl. CNGNet, een Ballast Nedam-dochter, investeert in een landelijk dekkend netwerk van aardgaspompstations. www.cngnet.nl. Jansen & Jansen uit Boxmeer is gespecialiseerd in het leveren van officiële- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld (VIP)-chauffeurs. www.jansenenjansen.nl Van Mossel Leasing bv uit Tilburg is een landelijk leasebedrijf voor alle merken en alle vormen van lease. www.leasing.nl Finance4Wheels uit Den Bosch is een dienstverlener die zich gespecialiseerd heeft in financieringen en verzekeringen voor de automobiel branche. www.finance4wheels.nl Van Mossel Bedrijfswagens uit Tilburg is als grootste bedrijfswagen Centrum van Nederland o.a. gespecialiseerd in personenvervoer. www.vanmosselbedrijfswagencentrum.nl


---

Noot aan de redactie: (