Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Driedaagse Healing Tao Retraite
Vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2009

Vrijdag 3 tot en met zondag 5 april 2009 organiseert Tao Vitaal in samenwerking met collega Cornelia Meienhofer een geheel verzorgde driedaagse Healing Tao Retraite, met verblijf op een schitterend gelegen boerderij in Overijssel.

Healing Tao is een onderdeel van eeuwenoude Chinese bronnen, en komt voort uit het Taoïsme, dat onder andere de basis vormt voor accupunctuur en Tai Chi. Door de oefeningen kom je fysiek en geestelijk meer in balans, leer je te ontspannen en krijg je meer energie.

Tao Voorjaarsretraite
Dit weekend heeft als thema 'voorjaar'. We laten de winter achter ons om fris en energiek het voorjaar in te gaan. Ontspanning en verzorging voor lichaam en geest geïnspireerd door het Taoïsme. Naast trainen, mediteren en wandelen wordt de training aangevuld met creativiteit. Daarnaast worden de deelnemers verwend met heerlijke vegetarische maaltijden.

Wat : Healing Tao Retraite
Wanneer : Vrijdag 3 tot en met zondag 5 april 2009 Waar : Centrum Mhartiste in Overijssel Kosten : 350,00 inclusief alle maaltijden, overnachtingen en trainingen Info : Centrum Mhartiste www.mhartiste.nl

Opgave en informatie is mogelijk op info@taovitaal.nl of cornelia007@xs4all.nl.
Trainers

De driedaagse Healing Tao retraite wordt
georganiseerd door Loes van Beest van Tao Vitaal
en Cornelia Meienhofer van Creatieve Taotraining.

Over Tao Vitaal
Tao Vitaal geeft Healing Tao-cursussen aan vrouwen om zich te ontspannen, fit te worden en te blijven. Tao Vitaal is in 2004 opgericht door Loes van Beest en gevestigd te Amsterdam. Meer informatie over cursussen en trainingen is te vinden op www.taovitaal.nl.

Voor nadere informatie en/of aanmeldingen:
Loes van Beest Cornelia Meienhofer e: info@taovitaal.nl e: corneliataotraining@xs4all.nl t: (0640) 08 38 34 t: (0522) 24 31 06


---- --