Extra concert Danny de Munk in Heineken Music Hall

21/11/2008 09:00

Joop van den Ende Theaterproducties

Wegens grote belangstelling voor het live concert van Danny de Munk op 4 april is er een extra concert gepland op 3 april 2009 in de Heineken Musical Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor het tweede concert is inmiddels gestart. Tijdens de concerten in de stad waar het levenslied is ontstaan, brengt Danny samen met speciale gasten bekende levensliederen en nummers van zijn cd Hart en Ziel ten gehore. De muzikale supervisie is in handen van het succesvolle producers duo Fluitsma & Van Tijn.

De nieuwe cd Hart en Ziel, met onder andere het hartverscheurende duet 'Laat ons niet alleen' met de kleine Ciske Dave Dekker, ligt inmiddels in de Nederlandse winkels. Verder op het levensliedalbum het nummer 'Het levende bewijs' en het vrolijke liedje 'Bloemetje'. Op dit moment is Danny de Munk te zien als de volwassen Ciske in Ciske de Rat - de Musical. De succesvolle musical is inmiddels verlengd tot en met maart 2009.

Kaarten voor het concert van Danny de Munk op 3 en 4 april 2009 in de Heineken Music Hall zijn te verkrijgen via TopTicketLine 0900 300 5000 (45 cpm).