Ingezonden persbericht


Poeldijk, 1 april 2009

Persbericht

Wethouder Cultuur opent foto-expositie
Monumentaal Westland

Donderdag 2 april om 16.00 uur opende de wethouder Cultuur van de Gemeente Westland, Arne Weverling, de foto-expositie Monumentaal Westland bij Chris van Waes Antique in Poeldijk. Van Waes houdt de expositie ter gelegenheid van Pasen.

De Wateringse Ron Nieuwenhuizen liep onlangs zomaar eens binnen bij de antiquair. De fotograaf vertelde Van Waes dat hij buiten het Westland een expositie hield met zijn foto's van Westlandse monumenten. Daarop reageerde Van Waes met een uitnodiging om de foto's in Poeldijk te exposeren. En zo gebeurde het. De prachtige foto's zijn gemaakt vanuit verrassende zichtpunten.

De zeer betrokken wethouder Cultuur, Arne Weverling, reageerde enthousiast toen hij hoorde over de expositie en wilde die dan ook graag officieel openen.

Naast de foto's, toont Chris van Waes Antique zijn collectie meubelen, zilver, kristal, kroonlampen en steeds meer fraaie sieraden van zilver en goud, bezet met edelstenen en parels.

De foto-expositie Monumentaal Westland is te zien bij Chris van Waes Antique aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk, woensdag 1 t/m zondag 5 april en woensdag 8 t/m zaterdag 11 april en 2e paasdag maandag 13 april 2009 . Openingstijden: 11.00 - 18.00 uur.