Ingezonden persbericht


Unieke Dorint actie: kras, win en beleef

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost heeft een unieke actie ontwikkelt. Onder de naam `Expect More, Get More` kunnen bestaande en nieuwe relaties de luxe beleven van het eigentijdse en beste viersterrenhotel van Nederland. Het doel van deze actie tweeledig; enerzijds het aanbieden van een Dorint Hotel Beleving. Hiermee wil het hotel op een positieve manier investeren in de klant. Daarnaast biedt Dorint powerworkshops met externe experts aan waarmee de klant oplossingen vindt die kosten kunnen besparen en omzet kansen kunnen verhogen. Een selectief aantal deelnemers ontvangen een kraskaart en surfen daarmee naar www.expectmoregetmore.nl . Op deze speciale website maken zij kans op een luxe overnachting in een prachtige JuniorSuite, een diner voor twee in restaurant Nadar of een ontspannend bezoek aan de Lifestyle Club & Active Spa. Deze actie loopt tot 1 mei 2009.

Dorint, uw HotelPartner
"Dorint biedt meer in deze tijd vol uitdagingen", aldus Kees Teer, general manager van het hotel. " Wij willen ons als hotelpartner breder profileren bij onze doelgroepen. Zo bieden wij het platform voor oplossingen aan waarmee kosten worden bespaart en omzetkansen worden verbetert. Daarvoor werken wij samen met externe experts zoals Advito, Airplus, Meetingselect, Schiphol Travel International, Narrowminds en Olland Marketing Solutions op het gebied van hotelinkoop, reiskostenbeheer, meeting management tools en return on investment modellen. Deze kennis bieden wij onze businessrelaties aan via een power workshop in ons hotel op 14 en 19 mei aanstaande. Wij willen graag alle kennis delen, toegevoegde waarde bieden en kansen tot omzetverbetering en kostenbesparingen bieden. Voor alle informatie over de unieke actie en bespaarmogelijkheden surf naar: www.expectmoregetmore.nl en volg de media route.

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de gerenommeerde Dorint Hotel & Resorts groep met 40 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje. Voor meer informatie surf naar www.dorint.com.Ingezonden persbericht