Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 2 april 2009

COEN EN SANDER PRESENTEREN MET VERSTANDELIJK BEPERKTEN

3FM-DJ'S VERLIEZEN WEDDENSCHAP MET JOHNNY DE MOL

Morgen, op vrijdag 3 april, wordt De Coen en Sander Show van BNN op 3FM niet door twee, maar door zes mensen gepresenteerd. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga krijgen versterking van Johnny de Mol, Mike, Lize en Berry van het tv-programma Down met Johnny.

Aanleiding was een weddenschap tussen Johnny, Coen en Sander. Als Johnny's programma Down met Johnny één miljoen kijkers zou trekken, beloofde de Veronica-presentator zijn haar af te scheren. Minder kijkers? Dan mocht Johnny samen met drie verstandelijk beperkten uit 'Down met Johnny' komen meepresenteren in De Coen en Sander Show.

Coen en Sander trokken aan het kortste eind en verloren de weddenschap. Tussen 16.00 en 18.00 uur maken zij er samen met Johnny de Mol, Mike, Lize en Berry daarom een feestje van in de 3FM-studio. Uiteraard zullen Coen en Sander er alles aan doen om hun nieuwe collega's de middag van hun leven te geven en gaan Coen en Sander onderzoeken of er echt niks van Johnny's haar af kan.

De Coen en Sander Show is elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren op 3FM, behalve op vrijdag, dan duurt het programma tot 18.00 uur.Ingezonden persbericht