Gemeente Valkenswaard

Dommelen-Noord verspreid

Nieuwsbrief Dommelen-Noord verspreid

De tiende nieuwsbrief van het wijkontwikkelingsproject Dommelen Noord wordt in het weekend van 4 en 5 april huis-aan-huis verspreid in de wijk. De nieuwsbrief informeert bewoners van dat gebied (ten noorden van de Tienendreef) over het ontwikkelingsproject voor hun wijk. De nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de gemeente Valkenswaard en Woningbelang en bevat informatie over het Wijkontwikkelingsplan `Breng Dommelen-Noord tot bloei'.

In deze editie van de nieuwsbrief onder andere: het project `Tijd voor Mekaar' dat gaat over de uitwisseling van diensten tussen bewoners en een artikel over de bereikbaarheid van de wijkcoördinator Gwen Rijkers. Verder bevat de nieuwsbrief een interview met Juliëtte Perrée, sociaal cultureel werker van welzijnsorganisatie Paladijn over het werken in Dommelen-Noord en een interview met André de Jong, secretaris van buurtvereniging De Speelwei over het 5-jarig bestaan van de vereniging. Ten slotte staat er in de nieuwsbrief ook nog een activiteitenkalender.

Meer informatie

Inwoners van Dommelen Noord krijgen de nieuwsbrief in hun brievenbus, maar wellicht wonen niet alle belangstellenden in die wijk. Voor hen is de nieuwsbrief ook op de website van de gemeente opgenomen: www.valkenswaard.nl. Als u op de homepage staat, klikt u in het linkermenu op de button `Leven in Valkenswaard'. Vervolgens kiest u `Leefbaarheid', `Wijkontwikkelingsproject Dommelen-Noord' en `Breng Dommelen-Noord tot bloei'. De nieuwsbrief ook te vinden op de website van Bouwvereniging Woningbelang, www.woningbelang.nl. Met vragen over de wijkontwikkeling in Dommelen-Noord kunt u terecht bij Gwen Rijkers, wijkcoördinator van de gemeente Valkenswaard, tel. 040-2083630 of via e-mail: gemeente@valkenswaard.nl ter attentie van Gwen Rijkers.