Gemeente Enkhuizen

Praat online mee over de toekomst van Enkhuizen!

Het is zover. De interactieve website www.enkhuizerpeil.nl is in de lucht! Naast de reguliere website kunnen inwoners, ondernemers en bezoekers van Enkhuizen nu ook online meepraten over diverse onderwerpen die de stad in zijn algemeenheid of bijvoorbeeld een specifieke wijk aangaan. Op dit moment kan iedereen op de site meepraten over het onderwerp Stadsvisie Enkhuizen 2030. In de toekomst zal de site ook ingezet worden voor diverse andere actuele onderwerpen.

Forum
Op de website is volop informatie te vinden over het project Stadsvisie Enkhuizen 2030. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het nieuw gevormde compositiescenario, de geplande bijeenkomsten in april en mei, maar er is ook van alles te lezen over wat aan dit compositiescenario vooraf ging. Ook is de digitale versie van de tweede Stadsvisiekrant op de site in te zien. Maar de nadruk ligt vooral op het forum deel van de site. Geïnteresseerden kunnen zich registreren als lid en vervolgens zelf reacties plaatsen bij de stellingen. Deze stellingen gaan onder andere over leefbaarheid, wonen & bouwen en toerisme & recreatie.

Lancering
Gisteren heeft burgemeester Jan Baas onder toeziend oog van de websitebouwer, de projectgroepleden en de moderaters, de site officieel geopend door als eerste een welkomstwoord te plaatsen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.enkhuizerpeil.nl en praat mee over de toekomst van uw stad én wijk!
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl