Gemeente Spijkenisse


Aanmelden voor plaatsje op rommelmarkt Koninginnedag

03 april 2009

Op 30 april 2009 vindt de traditionele Kinder- rommelmarkt in het stadshart van Spijkenisse plaats.

Wat wel anders is dit jaar, is dat de kinderen zich VOORAF hiervoor moeten inschrijven.

Hiervoor staat een speciaal inschrijfformulier op de website van SpijkKids.

De website van SpijkKids is open voor inschrijving van maandag 06 april tot en met vrijdag 17 april 2009. Hierna is inschrijving niet meer mogelijk.

De rommelmarkt biedt plaats aan maximaal 360 kinderen. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt stopt de inschrijving.

De plekken die worden toegewezen zijn allemaal 2 meter breed. Alleen in de daarvoor door de brandweer aangewezen straten mag alleen op de voorbestemde plekken de verkoopwaar worden uitgestald. Onder verkoopwaar wordt oud speelgoed, oude jeugdboeken, schaatsen en dergelijke verstaan. Verkoop van etenswaar en drank en het drijven van handel is niet toegestaan. Uiteraard mag duidelijk zijn dat de kinderrommelmarkt alleen is bedoeld voor kinderen. Naleving van deze regels wordt dit jaar door beveiligingspersoneel streng gecontroleerd. Handelaren kunnen, tegen betaling, een grondplaats en/of kraam op de Oranjemarkt huren.

Wat ook anders is dit jaar is dat de kaarten ongeveer een week vooraf al betaald en opgehaald kunnen worden op een nog nader te bepalen plaats. De kosten voor een plek zijn EUR 3,00. Hiervoor krijgt de ingeschreven deelnemer een persoonlijke kaart met een uniek inschrijfnummer en hierop het toegewezen plaatsnummer.

De plekken kunnen op de Koninginnedag vanaf 07.00 uur worden ingericht. Overgebleven spulletjes moeten weer mee terug naar huis, alles dient netjes achtergelaten te worden.

Houdt rekening met het feit dat het gehele Centrum, waar Koninginnedag wordt gevierd, niet met de auto toegankelijk is. De grotere parkeergarages en het marktterrein achter de Marrewijk flat zijn bereikbaar. De parkeerterreinen aan de Marrewijklaan (Pleintje Versteeg) en aan het Kerkplein zijn afgesloten.

Externe links


* Koninginnedag Spijkenisse 2009 door Spijkkids [Let op! De website www.spijkkids.nl opent in een nieuw venster]

Interne links


* Jim Bakkum komt naar spijkenisse