Politie Rotterdam Rijnmond

Vrijdag 3 april 2009

* VROUW ZWAAR GEWOND NA AANRIJDING
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een 47-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is donderdag zwaar gewond geraakt na een aanrijding op de Rivierweg.
Het 47-jarige slachtoffer stak kort voor het middaguur in haar scootmobiel de weg over en werd aangereden door een auto bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel. De vrouw is met hoofdletsel overgebracht naar het Erasmus MC. De Technische Ongevallendienst stelt een nader onderzoek in.


* POLITIE ONDERZOEKT SCHIETPARTIJ MAASBOULEVARD

ROTTERDAM - In de nacht van donderdag op vrijdag, om ongeveer één uur, is een man op de Maasboulevard door schoten gewond geraakt. Het slachtoffer was daar werkzaam als portier van een horecagelegenheid toen hij buiten de gelegenheid op straat door onbekenden werd beschoten. Er zijn meerdere schoten in zijn richting afgevuurd. De man, 33 jaar [omwille van de privacy tekst verwijderd door redactie Nieuwsbank], is niet levensgevaarlijk gewond geraakt, maar wel voor behandeling naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht. De recherche van het district Centrum stelt een onderzoek in naar de dader(s) en de toedracht van de schietpartij. De politie verzoekt getuigen van de schietpartij die zich afspeelde ter hoogte van Club Vie, of mensen die anderszins informatie hebben, zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of via 'M' Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.