Gemeente Roermond

Oproep: Doe mee aan Toon uw Tuin 2009.

De Gemeente Roermond daagt de Roermondse tuinliefhebbers al weer voor het 5de jaar op rij uit om hun voortuin, zijtuin, bedrijfstuin, balkontuin of geveltuin aan te melden. In het kader van de lustrumviering, krijgt iedereen die zich als deelnemer inschrijft een zakje zonnebloemzaadjes cadeau.

Procedure
De jury bekijkt de deelnemende tuinen tweemaal. Daarna worden de tuinen beoordeeld. Vervolgens vindt een selectie plaats. De prijsuitreiking is in het najaar. De jury let met name op zaken als uitstraling, voorbeeldfunctie, belevingswaarde, creativiteit en de mate van inpassing in de omgeving. De tuin, groene gevel of balkon moet zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. De inschrijvingstermijn sluit op 30 mei 2009.

Wat kan ik winnen?
Iedere deelnemer krijgt een kleine attentie als dank voor zijn tuinvlijt en een certificaat van deelname. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een uitnodiging voor het bijwonen van de slotavond. Tijdens die avond worden de waarderingsprijzen uitgereikt en de tuinen getoond. De jury presenteert haar resultaten en diverse gastsprekers verzorgen een interessante lezing.
* Kijk hier voor meer informatie en een aanmeldingsformulier (PDF)

Hoe aanmelden?
U kunt zich aanmelden door uw naam en adresgegevens (postzegel is niet nodig) te sturen naar:

Gemeente Roermond, Afdeling KC t.a.v. Toon uw Tuin 2009 Antwoordnummer 22
6040 VB ROERMOND

Versturen per fax kan ook. Faxnummer: (0475) 335 959. Of uw gegevens mailen naar: natuur@roermond.nl

Publicatiedatum: 03-04-2009 Bijgewerkt: 03-04-2009