RTL Group

Geplande 71 'BN'ers' in 'De TV Kantine' al overschreden

Werd het aantal gepersifleerde BN'ers in 'De TV Kantine' eerst begroot op 71, inmiddels is duidelijk dat Carlo Boszhard en Irene Moors dit eerder gepubliceerde aantal fors gaan overschrijden. Of het er 90 of wellicht zelfs 100 worden is nog niet duidelijk, aangezien het laatste script van het succesvolle RTL 4-programma nog in ontwikkeling is.

Als laatste zijn aan het bonte scala toegevoegd: Linda de Mol, Barack Obama, Clairy Polak, Mien Dobbelsteen, Dokter van der Ploeg, Jan Peter Balkenende, Eric van Tijn, Angela Groothuizen, Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Eerder al waren scènes te zien of opgenomen met onder meer gelijkenissen van Patricia Paay, Maurice Wijnen, Ali B, Karl Noten, Kim Holland, Joop Braakhekke, Connie en Hans Breukhoven, Chazia Mourali, Pauw & Witteman, Jan de Hoop, Mart Smeets, Prem Radhakishun, Natalie (uit 'Idols'), Ans Marcus, Marc-Marie Huijbrechts, Aart Staartjes, Gaston Starreveld, Marc Forno, Marianne van Wijnkoop, Mari van de Ven, Frits Sissing, Winston Gerschtanowitz, Cilly Dartell, Albert Verlinde, Char, Joran van der Sloot, Mary Borsato, Joop van Tellingen, Wilma Nanninga, Jan Jaap van der Wal, Myrna Goossen, Jos Brink, Ivo Niehe, Peter R. de Vries, Maarten van Rossum en Lucille Werner.

GERARD JOLING
In de uitzending van vrijdag 3 april, getiteld, 'Vieze Spelletjes', worden de Televizierring-nominaties bekendgemaakt. Tot ieders grote verbazing is naast Gerard Joling en Matthijs van Nieuwkerk ook Karl Noten genomineerd als beste tv-man. Heel medialand is in rep en roer, wie heeft er met de uitslag gerommeld? Is het een list van Liesbeth List? Is het Adje? Is het Frits Sissing? Of heeft Karl zelf met de stemmen geknoeid om zijn populariteit terug te winnen. In deze aflevering de perikelen rondom de nominaties die veel stof doet opwaaien. Naast de persiflages schitteren ook de echte Gerard Joling en Adje in deze aflevering.
Uitzending RTL 4, vrijdag 3 april, tussen 22.00 en 22.30 uur.

Website: rtl.nl/tvkantine

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.