Gemeente Bernheze


april afgesloten

Dommelstraat in Heesch vanaf aanstaande vrijdag 3 april afgesloten

Zoals wij eerder bekend maakten, start de gemeente Oss maandag 6 april 2009 met de aanleg van een rotonde op het kruispunt Nieuwe Hescheweg - Brierstraat - Osseweg. Tot 24 juli 2009 is er met uitzondering van (brom)fietsers geen verkeer mogelijk tussen Heesch en Oss op deze wegen. Het verkeer zal omgeleid worden via de Cereslaan en de N329.

In overleg tussen de gemeente Bernheze, de gemeente Oss en de busmaatschappij is besloten om in relatie tot deze wegwerkzaamheden de Dommelstraat af te sluiten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Dit om sluipverkeer door de aanliggende woonwijken te voorkomen. Deze afsluiting zal aanstaande vrijdag 3 april uitgevoerd worden, omdat er een bussluis moet worden aangebracht.

Aangezien de busdiensten tussen Eindhoven en Oss geen extra vertraging kunnen verwerken in verband met wegwerkzaamheden in Uden, is het noodzakelijk deze bussen om te leiden op de route Meursstraat - Kerkweg - Dommelstraat - Mugheuvelstraat en Benedictuslaan, vice versa. Wij hopen dat er zo min mogelijk overlast door deze omleiding ontstaat en vertrouwen op uw begrip voor deze tijdelijke situatie. Om de veiligheid voor (brom)fietsers op de Osseweg te waarborgen zal in verband met de afslaande bussen een stopbord geplaatst worden, daar waar men vanuit de Meursstraat de Osseweg benadert.

Houdt u er rekening mee dat gedurende de eerste periode na de afsluiting er veel zoekverkeer zal zijn. Dit is helaas niet te voorkomen. Het is gebruikelijk dat dit zoekverkeer na een gewenningsperiode vermindert.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35