FloraHolland


FloraHolland Monsterbus bezoekt Bleiswijk

BLEISWIJK (25 maart 2009) - Vanaf 3 april tot en met 8 mei vindt u iedere vrijdag in de klokpauze van 07.15 - 07.35 uur de Monsterbus bij de ingang van het LTS-kantoor op FloraHolland Bleiswijk. De medewerker van de Monsterbus informeert kopers dan over aantrekkelijke en actuele aanbiedingen, die af kunnen wijken van het dagelijkse klokaanbod op Bleiswijk. De getoonde producten zijn te bestellen via de dienst Klokservice.

De monsters worden persoonlijk aan de verschillende in- en verkopers getoond. Door de verkoper van de Monsterbus worden de in- en verkopers voorzien van extra productinformatie. Voor kwekers betekent deze dienst een extra promotiemogelijkheid van hun eigen product.

De Monsterbus is met name gericht op de directe daghandel. Aanvoerder die bij FloraHolland Connect het dienstenpakket Samen doen afnemen, maken gratis gebruik van deze vorm van promotie. Voor het aanbod rijdt de Monsterbus wekelijks naar zo'n 45 exporteurs en dat het hele jaar door. De kopers gevestigd op het veilingterrein van FloraHolland Naaldwijk, Aalsmeer, Bleiswijk en Boskoop kunnen op deze manier 'aan huis' worden voorzien van de meest actuele aanbiedingen. Daarnaast worden de producten van de Monsterbus gedurende één week getoond op een prominente locatie in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect in Naaldwijk.

Voor meer informatie over de Monsterbus, kunt u contact opnemen met Klokservice Bleiswijk T 010 529 75 50. Of bel met FloraHolland Connect Info T 0174 63 55 55 (Naaldwijk) of T +31 (0)297 39 38 88 (Aalsmeer).