Uitgeverij PAMAC start leesclub


Lekker lezen voor weinig geld

GRONINGEN, 20090402 -- Wie voor weinig geld lekker wil lezen kan nu terecht bij PAMAC's leesclub. Voor een abonnementsprijs van ¤ 25 per jaar kunnen abonnees titels bestellen voor ¤ 9,95 plus verzendkosten. De meeste nieuwe titels worden door de uitgeverij na vier maanden aan de leesclub toegevoegd.

Abonnees worden tijdig geïnformeerd over nieuwe titels die zijn toegevoegd. Er bestaat geen bestelverplichting, er wordt geen vooruitbetaling verlangd en het jaarabonnement wordt niet automatisch verlengd.

Wie zich nu abonneert kan al meteen het abonnementsgeld terugverdienen. Nieuwe abonnees ontvangen namelijk tijdelijk als welkomstgeschenk 'Afrika, nooit vergeten!' van Frans Kremers; een reisverhaal over zeven autoreizen door Algerije, Marokko, Niger en Mali. Een realistisch verhaal over passie, avontuur, bijzondere ontmoetingen, hoop en vrees. Dit boek verschijnt op 1 mei 2009

Titel in de leesclub:

'Waarom Quella?' - Abdellah Cheikh
De Utrechtse inspecteur Rayan Ferdi, van Marokkaanse komaf, staat voor zijn laatste klus; de moord op een privédetective. Juist terwijl hij de geweldadige dood van zijn vrouw probeert te verwerken, dreigt voor hem opnieuw een drama.

Aankomende titels:

'Misdaad in het kort'
Een bundel met de twintig beste spannende verhalen uit de spannende verhalenwedstrijd die Uitgeverij PAMAC vorig jaar organiseerde.

'Poemflokkers' - Mathieu van Bergen
Een psychologische roman over twee mensen die ieder op hun eigen manier vechten om hun leven zin te geven. Zij, een emotioneel labiele jonge vrouw die suïcidaal is. Hij, een psychotherapeut met een goedlopende praktijk, maar een armzalig privéleven.

'Alsjeblieft papa...' - Dinie Peels-Bell
Een familieroman over de tweelingzussen Sonia en Sylvia die opgroeien in een gezinssituatie die gekenmerkt wordt door armoede, verwaarlozing, geestelijk en lichamelijk geweld en incest.

Meer titels volgen.

Voor meer informatie:
www.pamac.nl/actie.htm





ingezonden persbericht