Ingezonden persbericht


Persbericht

Indoor Skydive Roosendaal winnaar Event Film Award 2009

Roosendaal, 1 april 2009

Indoor Skydive Roosendaal is de winnaar van het eerste Event Film Award. Deze award is in het leven geroepen door bedrijfsuitje.nl. Op vakbeurs Evenementen Contact 2009 kreeg het innovatieve centrum deze prestigieuze prijs overhandigd.

Films van evenementen en evenementenlocaties geven steeds vaker de doorslag bij de keuze van het volgende bedrijfsevenement. Om de professionele media-uitingen in deze branche te stimuleren, nam bedrijfsuitje.nl het initiatief voor deze prijs. Een vakjury van communicatiespecialisten heeft honderden films beoordeeld en hiervan is een top 10 samengesteld. Door te stemmen op de site van bedrijfsuitje.nl werd de uiteindelijke winnaar bekend.

"Iedereen bij Indoor Skydive Roosendaal was erg enthousiast toen we te horen kregen dat we genomineerd waren voor deze prijs, dat we uiteindelijk als winnaar zijn betiteld is te danken aan de vele stemmers vanuit het hele land", volgens Marketing Manager Robert Ros. "Regie en productie voor deze film was in handen van Whateverman. Onze bedrijfsfilm is enorm belangrijk in de communicatie naar bedrijven. Mede hierdoor hebben inmiddels vele bedrijven kennis mogen maken met het indoor skydiven."



Ingezonden persbericht