Landstede

Landstede Toppers op het erepodium

Op 2 april staat in theater Odeon te Zwolle een feestelijke avond op stapel. Tweeëntwintig genomineerden voor de eretitel Landstede Topper worden in de schijnwerpers geplaatst, drie van hen worden gekozen. De avond wordt gepresenteerd door de bekende tv-persoonlijkheid Valerio.

Landstede kiest dit jaar voor het eerst drie studenten die zich op een bijzondere manier onderscheiden binnen het beroepsonderwijs. Doel is het inspireren van studenten, ouders/verzorgers, docenten en werkveld, en laten zien dat je veel kunt met een mbo-opleiding bij Landstede.

Nominaties
"Een student kan door iedereen voordragen worden," vertelt Gert de Groot van de dienst Communicatie, Marketing & Strategie van Landstede. "Door klasgenoten, docenten, zelfs door zichzelf. Uit de voordrachten worden 22 genomineerden geselecteerd, die op 4 maart worden gepubliceerd op www.landstedetopper.nl en op wie iedereen kan stemmen. Om voor die nominatie in aanmerking te komen, moeten studenten zich onderscheiden door studieresultaten, praktijkervaring of een bijzondere prestatie, bijvoorbeeld op maatschappelijk gebied."

Finale
De feestelijke finale vindt plaats op 2 april in Odeon, wanneer het publiek op aanwijzing van tv-presentator Valerio de drie uiteindelijke Landstede Toppers kiest. Eén van de drie winnaars wordt afgevaardigd naar de landelijke MBO Uitblinkerverkiezing, die uitgaat van de MBO Raad.

Decanen en/of mentoren die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van deze avond, kunnen zich aanmelden via info@landstedetopper.nl