Eindelijk een jaarverslag dat leest als een boek

02/04/2009 17:04

Bisnez Management B.V.

Bergambacht- Elk jaar zoekt Bisnez Management BV naar een manier om het doorgaans saaie en traditionele jaarverslag anders dan anders te laten zijn.

Dit jaar is het een jaarverslag dat met plezier gelezen kan worden. In romanvorm wordt verslag gedaan van het jaar 2008. Met een knipoog naar de realiteit spelen klanten en medewerkers de hoofdrol in het luchtig en grappig geschreven boek.

Of het nou kinderen zijn die het jaarverslag maken (2006) of een jaarverslag dat u kunt proeven (2007), Bisnez ziet het als uitdaging een jaarverslag te maken dat opvalt. Dit jaar doet Astrid Harrewijn (schrijfster van o.a. Luchtkussen) in romanvorm verslag van het jaar 2008, het jaar waarin het bedrijf haar 5-jarig bestaan vierde.

In Het jaar van de jonge hond wordt een nieuwe medewerker gevolgd in zijn zoektocht naar zijn rol en taak in het bedrijf. Het boek is op waarheden berust en geeft de lezer op een ludieke manier een beeld van de gang van zaken binnen het bedrijf. Tevreden opdrachtgevers en medewerkers zijn voor Bisnez belangrijk. Werken moet leuk zijn.

Het jaarverslag is op te vragen bij Bisnez. Een jaarverslag dat met plezier gelezen kan worden. Dat geldt ook voor de cijfers. Die waren, in een merkbaar kritisch wordend economisch klimaat, goed. Maar in het jaarverslag is daar niets over te vinden. Daarvoor worden de geĂŻnteresseerde lezers verwezen naar de website

(www.bisnez.com).

Bisnez Management BV

Bisnez Management BV voorziet in de behoefte aan onafhankelijke specialisten die complexe advies-, project en interim-managementopdrachten uitvoeren op het raakvlak van business en ICT. Hierbij staan de aandacht voor de opdrachtgever en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding centraal.


-0-0-0-0-0