ID&T


Laatste kaarten voor Sensation Amsterdam

Voor degene die op zaterdag 28 maart geen kaart heeft kunnen bemachtigen voor Sensation in de Amsterdam ArenA is er goed nieuws. Naast de uitverkochte show op zaterdag 4 Juli zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar voor de unieke premiere op vrijdag 3 Juli. Naast de primeur van een Sensation op vrijdag is het eveneens de vuurdoop van de nieuwe `Wicked Wonderland' show. Zorg dat je er tijdig bij bent, want ook de kaarten voor deze avond gaan erg hard.

De 10de jubileum editie van Sensation vindt voor het eerst in haar bestaan twee avonden achter elkaar plaats in de Amsterdam ArenA. Het thema van de nieuwe show, `Wicked Wonderland', belooft een ongekend spektakel te worden waarin men een nacht vol mysterieuze, sensuele geheimen en ontdekkingen kan verwachten.

Opmerkelijk is de grote buitenlandse interesse tijdens de kaartverkoop. Bezoekers uit maar liefst 48 verschillende landen verspreid over de hele wereld wisten ticketonline.nl te vinden.

Na de première in Amsterdam begint Sensation aan een nieuwe wereldtournee. Momenteel staan er 15 landen op het tourschema met shows in steden als Madrid, Düsseldorf, Melbourne, Kopenhagen, Sao Paulo, Praag en St. Petersburg.

Tickets voor de premiere avond op vrijdag 3 Juli zijn verkrijgbaar via www.ticketonline.nl.

www.sensation.com

Lees ook


* Sensation Amsterdam viert 10de editie met dubbele show (13-03-2009)

* Premiere Sensation Amsterdam op 3 juli 2009 (19-03-2009)
* Sensation verkoopt record aantal kaarten (27-03-2009)