Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden



* Verkiezingen 2008

Persbericht van Streekhuis Kromme Rijn

Open dag Streekhuis Kromme Rijn

Publicatiedatum : 2 april 2009


1 april 2009 - Op zaterdag 4 april 2009 houdt het nieuwe Streekhuis Kromme Rijn op de Brink in Werkhoven een Open Dag. Het team van het Streekhuis laat die dag zien wat er in het Streekhuis gebeurt en wat ze doen in en voor de Kromme Rijnstreek: Samen werken aan de kracht en pracht in de Kromme Rijnstreek.

Die dag kunnen bezoekers tussen 12.00 en 17.00 uur:


· een kijkje nemen in het Streekhuis en kennismaken met het Streekhuisteam;


· wandelen of fietsen naar projecten;


· genieten van wat de Kromme Rijnstreek te bieden heeft.

Tijdens deze Open Dag laat het Streekhuisteam zien wat de Kromme Rijnstreek beweegt; met ontmoeting, verbinding, creativiteit en uitvoering maken we de Kromme Rijnstreek nog mooier.

Samenwerkingsverband

Het Streekhuis Kromme Rijn is een samenwerkingsverband van overheids- en maatschappelijke organisaties. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden is één van de partners. Zij hebben met elkaar een visie op de Kromme Rijnstreek ontwikkeld. Die visie en de Agenda Vitaal Platteland van de Provincie Utrecht vormen samen de basis voor het werk van het Streekhuis. Samen zorgen zij voor een stevige economie, een gezonde natuur, mooi landschap en vitale dorpen. Dat doen zij door projecten in het buitengebied te initiëren en uit te voeren. Zoals het aanleggen van wandel- en fietsroutes, het bevorderen van kavelruil tussen landbouwbedrijven, aanleg van nieuwe natuur en het stimuleren van recreatie.

Meer informatie

Meer informatie over het Streekhuis vindt u hier