Savvy Magazine, women's guide to gadgets, geen last van kredietcrisis

31/03/2009 13:38

Magevents B.V.

Na het succes van het introductienummer, ligt nu Savvy Magazine nummer 2 vanaf 2 april in de winkel. Dit nummer van "A Women's Guide To Gadgets" heeft als thema online shoppen. En dat is niet zonder reden: bijna 60 procent van de bezoeksters op Savvymag.nl besteedt meer dan 20 euro in de maand aan online shoppen.

Eind november 2008 verscheen het eerste nummer van Savvy Magazine, een uitgave van HUB Uitgevers. Savvy richt zich op vrouwen die niet bang zijn voor een beetje techniek en die op de hoogte gehouden willen worden van de nieuwste gadgets. Zo besteedt het blad uitgebreid aandacht aan mobiele telefoons, digitale camera's, netbooks, navigatie en nog veel meer makkelijke (of leuke!) apparaatjes.

Het eerste nummer van Savvy Magazine is erg goed ontvangen. In diverse media verschenen diverse positieve recensies en ook op doelgroep-sites en -blogs werd het introductienummer goed opgepakt. Leuk detail hierbij is dat aan de productie van Savvy Magazine geen man te pas is gekomen. Ieder nummer wordt geheel ingevuld door vrouwen.

Savvy nummer 2 staat wederom boordevol gadgets en tech-goods. Ook actueel is de extra aandacht voor geld en online shoppen. Want ondanks de kredietcrisis blijft online shoppen onverminderd populair. De lezeressen lieten via een onderzoek op Savvymag.nl in grote getallen aan de redactie weten graag meer informatie te willen terugzien over online shoppen en leuke webwinkels.

Savvy Magazine ligt 2 april in de winkels. Tevens is het magazine te bestellen op www.doemijdittijdschrift.nl. Het blad verschijnt 6 keer per jaar en is zowel los als in abonnementsvorm verkrijgbaar. Kijk voor meer nieuws op www.savvymag.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.savvymag.nl