NEN


Domoticacongres duurzaam, veilig en comfortabel wonen

maandag 23 februari 2009, 14:48

Op woensdag 1 april organiseert Smart Homes het congres `Domotica voor duurzaam, veilig en comfortabel wonen. Dit congres belicht alle aspecten van technologie, gebruik, ervaringen en nieuwe mogelijkheden van domotica.

Het congres, dat in het Evoluon in Eindhoven plaatsvindt, heeft dit jaar een geheel nieuwe opzet. Dat betekent:


* Veel inhoudelijke lezingen (19) zonder commerciële verhalen
* Diverse praktijkverhalen worden uitgebreid toegelicht
* Ervaringen worden gedeeld

* U ontmoet 250 professionals met vergaande interesse in Domotica & Slim Wonen

* Bij 15 leveranciers kunt u meer productinformatie ontvangen
* Breed qua opzet met diepgaande informatie
* Vier afsluitende interactieve discussies

Het congres richt zich deze keer niet op toepassingen en diensten voor ouderenzorg, welzijn en medische zorg op afstand. Er is namelijk nog veel meer aan domotica buiten de zorg. En daar gaat dit congres uitvoerig over.

Voor wie?
Het congres `Domotica voor duurzaam, veilig en comfortabel wonen richt zich onder andere op woningbouwcorporaties, overheden, projectontwikkelaars, architecten, adviesbureaus, aannemers, installateurs, systeem integrators, belangenverenigingen, toeleveranciers, ICT'ers en zorginstellingen.
Meer informatie is te vinden op www.smart-homes.nl.

Advies nodig?
Het toepassen van normen in de dagelijkse praktijk is niet altijd eenvoudig. Ook de snelle ontwikkelingen in de Europese regelgeving leiden tot een sterke behoefte aan informatie. Heeft u inhoudelijke vragen over normtoepassing en de relatie met regelgeving, dan staan onze consultants u graag te woord. Met bijgaand formulier kunt u een vraag stellen. Onze consultants doen hun uiterste best uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden
zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN-EN 13321-2:2006 en (Norm) NPR-ISO/IEC TR 15067-4:2001 en (Norm) NEN-ISO/IEC 18012-1:2004 en (Norm) NEN Elektromail (Publicatie)