Dexia Bank


Dexia: Raad van Bestuur keurt beheersverslag 2008 goed


1/04/2009

Op 1 april 2009 keurde de raad van bestuur van Dexia, onder het voorzitterschap van Jean-Luc Dehaene, het beheersverslag 2008 goed en bekrachtigde hij definitief de rekeningen op 31 december 2008 overeenkomstig de aankondiging van 26 februari en na goedkeuring door de commissarissen van FSA van alle boekhoudkundige transacties die verband houden met de opsplitsing van de verzekeringsactiviteiten en van de activiteit Financial Products van FSA.

Wat de bezoldigingen van de leden van het directiecomité van Dexia NV betreft, bevestigde de raad zijn engagement om zowel de nieuwe aanbevelingen van de Belgische Code inzake corporate governance als de aanbevelingen van de AFEP-MEDEF en de krachtlijnen van het onlangs in Frankrijk aangenomen decreet nr. 2009-348 strikt na te leven. Dit engagement slaat op de variabele bezoldigingen, de toekenning van stock options of gratis aandelen en de uitstapvergoedingen.


* Dexia is een beursgenoteerd bedrijf. Dit persbericht bevat informatie onderworpen aan de transparantievoorschriften van beursgenoteerde ondernemingen.