AEGON

Reisverzekering AEGON als beste getest door de Consumentenbond

De doorlopende reisverzekering van AEGON, de Vakantie-Jaarverzekering, komt, in de Consumentengids van april, als beste uit de test van de Consumentenbond. Deze verzekering is onderdeel van het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket, dat al vaker hoge ogen heeft gegooid in verschillende onderzoeken.
Uit het doorlopende reisverzekeringenonderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de Vakantie-Jaarverzekering van AEGON de meest uitgebreide dekking biedt tegen een gunstige prijs. De consumentenbond geeft AEGON de hoogste score: een 79 (uit 100). Er zijn twee varianten van de verzekering onderzocht, de 79 krijgt AEGON voor de Vakantie-Jaarverzekering in combinatie met een inboedelverzekering. Indien de klant alleen kiest voor een reisverzekering, krijgt AEGON een score van 77, de nummer twee positie in de lijst.

De Vakantie-Jaarverzekering, is onderdeel van het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket. Al eerder zijn de dekking 2e risicoadres, rechtsbijstandverzekering, inboedelverzekering en woonhuisverzekering van het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket als één van de beste verzekeringen getest door de Consumentenbond en Moneyview.

De dekking van de AEGON Vakantie-Jaarverzekering is zeer volledig en biedt standaard een annuleringsverzekering. Uniek is bijvoorbeeld de dekking ten aanzien van het annuleren vanwege onverwachte bijzondere omstandigheden. AEGON gaat er vanuit dat alleen de klant kan beslissen over wat voor hem een bijzondere omstandigheid is waardoor een vakantie geannuleerd moet worden. Er volgt alleen een toetsing waarbij wordt beoordeeld of de omstandigheid onvoorzien en onverwacht is en er geen sprake is van oneigenlijk gebruik of opzet. Koers: EUR 2.97

01/04/09 17:17