Gemeente Lopik

Ellenborgh Benschop

De Ellenborgh Artist Impression Voorgevel 1.jpg

Met de realisatie van "De Ellenborgh" krijgt Benschop een nieuw multifunctioneel complex in het hart van het dorp. Naast het voorzieningencluster en de nieuwe kapsalon wordt de Plus supermarkt flink uitgebreid.

"We hebben in goed overleg met de aannemer de wijze van bouwen in en aan onze supermarkt bepaald. We hebben het volste vertrouwen in een voortvarende aanpak en een vloeiend verloop van de bouwwerkzaamheden. Dat moet ook, want het wordt een prachtig gebouw. Bouwen zonder overlast bestaat niet, maar de klant zal hier zeker weinig van merken en gewoon op een prettige manier de boodschappen bij ons kunnen blijven doen. Het complex wordt een enorm fraaie aanwinst voor Benschop", aldus de heer Alfons Lieverse, directeur van de supermarkt.

De verkoop van de ruime en luxe appartementen is al gestart. De verkoop is in handen van Reinerie Garantiemakelaars in IJsselstein. Er zijn nog enkele appartementen te koop.


* Bouw vordert gestaag
De bouw van de Ellenborgh vordert gestaag. Het lijkt misschien dat er weinig vooruitgang is, maar de eerste fase is dan ook technisch gecompliceerd.
De bouw is een technisch hoogstandje De bouw is een technisch hoogstandje

* Bouw in volle gang
De bouw is in volle gang.

bouw bouw

bouw bouw

bouw bouw

bouw bouw

Archief