Gemeente Harderwijk


Inspraak ontwikkelingsvisie "de Zwaluwhoeve"

Sauna en beautycentrum de Zwaluwhoeve is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de meest bezochte attracties op de Veluwe. De Zwaluwhoeve past bovendien perfect in het
toeristisch-recreatieve âgroeneâ ontspanningskarakter dat het gemeentebestuur met Hierden en het buitengebied voor ogen heeft. Het bedrijf groeit nog steeds. Mede op verzoek van de gemeente heeft de directie een ontwikkelingsvisie op laten stellen waarin het âeindplaatjeâ van de Zwaluwhoeve in beeld wordt gebracht. De Zwaluwhoeve ligt op de hoek Zuiderzeestraatweg-Molenweg in Hierden.

In het kader van de inspraakprocedure ligt de concept-ontwikkelingsvisie âde Zwaluwhoeveâ met ingang van 3 april 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de Stadswinkel bij de balie Bouwen en Wonen. Tijdens deze termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk een zienswijze kenbaar maken (adresseren aan burgemeester en wethouders). Desgewenst kan ook worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: afd. Ruimte en Economie, tel. 411359.

Concept ontwikkelingsvisie Zwaluwhoeve


____________________