Gemeente Dronten


3000 bezoekers Wooninfo-dag Dronten

woonbeurs Een kleine 3000 geĂŻnteresseerden bezochten afgelopen zaterdag de Wooninfo-dag in De Meerpaal in Dronten. Ondanks de moeilijke periode van huizenverkoop leek de interesse voor verhuizen en nieuwe woningen weer toe te nemen.

Wethouder Hillebrand Koning keek, met de standhouders, tevreden terug op een goed bezochte dag. Doordat er meerdere activiteiten waren, werd er een gericht publiek bereikt.

De ontwikkelaars van De Gilden hadden Ruimtereizen ingezet om Dronten als woonomgeving te laten zien. Er waren pendeldiensten naar Open Huizen die die dag bezocht konden worden. In 67 stands kon men informatie inwinnen over de verschillende woonmogelijkheden en uit te geven kavels. Maar er waren ook financieel adviseurs en lifestyle themas. Door interieuradviseur Michiel de Zeeuw (TV makelaar) werden seminars en interieuradviezen gegeven.
De gemeente Dronten maakt zich alweer op voor de volgende beurs: Eigen huis (ver)bouwen, vanaf 17 april in de jaarbeurs in Utrecht. In tegenstelling tot de Wooninfo dag in Dronten, wordt in de Jaarbeurs wel entree gevraagd.

Publicatiedatum: 30 maart 2009