Gemeente Reimerswaal


Nieuwbouw starterswoningen in Kruiningen

Geplaatst op: 23-03-2009
door: ()

De gemeente Reimerswaal ontwikkelt in samenwerking met de plaatselijke ontwikkelaar Bouwraadhuis de bouw van 6 starterswoningen in de rij in het uitbreidingsplan Zandweg in Kruiningen. Voor de 4 tussenwoningen is onder bepaalde voorwaarden een aantrekkelijke starterslening beschikbaar van EUR 35.000,--. De eerste 3 jaar betaalt u dan geen rente en aflossing.

Eerder is hetzelfde type starterswoningen gerealiseerd in Oostdijk (5 stuks), Rilland (6) en Yerseke (10). Tot nu toe overschreed het aantal inschrijvingen steeds het beschikbare aantal woningen. De prijs/kwaliteitsverhouding van de woningen is erg gunstig. De woningen worden kant en klaar opgeleverd.
Inschrijven is nog mogelijk tot 15 april 2009. Inschrijvers uit Kruiningen hebben voorrang, maar ook inschrijvingen van mensen daar buiten zijn mogelijk en maken een kans.

Voor nadere informatie over inschrijving e.d. kunt u contact opnemen met de heer Zegers van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar van 10.00 tot 14.30 uur onder doorkiesnummer (0113) 395 229, of via e-mail: j.zegers@reimerswaal.nl. Nadere informatie over het bouwplan kunt u verkrijgen bij de heer Brouwer van Bouwraadhuis, telefoon (0113) 57 17 58 of per e-mail: j.brouwer@bouwraadhuis.nl