Gemeente Etten-Leur

Landelijke opschoondag op 21 maart en Etten-Leur doet mee

Landelijke opschoondag 21 maart

Nederland Schoon en Etten-Leur doet mee

Op 21 maart doen veel gemeenten, waaronder Etten-Leur, mee aan de landelijke opschoondag. Deze dag vormt het einde van de Week van Nederland Schoon die begint op 16 maart.
Op de eerste dag van de lente wordt Etten-Leur schoongemaakt. Gemeente Etten-Leur ondersteunt de landelijke opschoondag en wil met behulp van zoveel mogelijk inwoners Etten-Leur schoonmaken. U kunt meedoen aan deze actie als wijkvereniging, als familie, als straat, als club of als individu. U kunt zich hiervoor opgeven bij Annelieke Selbach van de gemeente Etten-Leur per telefoon 076 5024554 of per e-mail annelieke.selbach@etten-leur.nl.

Programma van zaterdag 21 maart

Om 10 uur worden alle deelnemers verwacht in het Oude Raadhuis aan de Markt. Er is dan koffie en thee. Wethouder Jan van Hal opent omstreeks 10.15 uur de Etten-Leurse versie van de landelijke opschoondag. Vervolgens krijgen alle deelnemers een vuilniszak en een knijper mee. De deelnemers trekken hun eigen wijk in en ze maken hun straat, buurt of wijk schoon. Rond 12.30 uur wordt iedereen weer bij het Oude Raadhuis terug verwacht. Daar levert iedereen de volle vuilniszak weer in. De eerste honderd deelnemers mogen dan hun knijper houden. Wethouder Jan van Hal sluit, onder het genot van soep en broodjes, de ochtend af. Dus genoeg redenen om u aan te melden en mee te doen aan de opschoondag.

WOZ-portaal
Raadsvergadering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl