Ingezonden persbericht


Eerste testdag circuit Estoril Portugal DeGraaf Grand Prix Team

Na een aantal ronden op het TT-Circuit van Assen tijdens de teampresentatie, is het DeGraaf Grand Prix Team gestart met de eerste officiële test van 2009. Op het mooie circuit van Estoril in Portugal is de eerste dag verreden onder zeer goede weersomstandigheden met temperaturen oplopend tot 25 graden. Randy Krummenacher en Danny Webb hadden een succesvolle eerste testdag.

Randy Krummenacher: "Ik ben blij dat ik vandaag weer kon rijden. Met deze nieuwe Aprilia RSA125 moeten we vanaf nul beginnen en stap voor stap opbouwen. Het eerste gedeelte van de dag concentreerde ik me alleen op de afstelling van de motor. Ik moet veel ronden rijden om comfortabel te voelen op de motor. Jammer genoeg hadden we een klein probleem in de middag die we niet op tijd konden oplossen. Morgen wil ik verder gaan waar we vandaag mee gestopt zijn en me meer focussen op snelle ronden."

Danny Webb: "Het voelt goed om weer op de motor te rijden. Met het geweldige weer was het een nuttige dag vandaag. De motor is compleet nieuw voor mij en het team. Op het moment dat ik de eerste keer de pitstraat uit reed voelde het goed aan. We moeten nog steeds veel werk verzetten voordat de lichten op groen gaan in Qatar. Ik ben tevreden over vandaag en kan niet wachten om morgen weer op de motor te stappen."