Politie Haaglanden

Extra persbericht 11 maart

Den Haag, 11-03-2009

Jonge man vermist
Sinds maandag 9 maart omstreeks 15.00 uur wordt de 24-jarige verstandelijk gehandicapte René Bisoen vermist vanuit zijn ouderlijke woning in het Laakkwartier. Zijn familie heeft sindsdien niets meer van hem vernomen en maakt zich ernstige zorgen. René is sinds maandag niet meer op zijn werk verschenen.

René heeft een verstandelijke beperking en woont sinds een half jaar met zijn vader in Den Haag. René heeft toen hij de woning maandag verliet, zijn medicijnen meegenomen. Het is van groot belang dat René deze op tijd inneemt. De jonge man komt oorspronkelijk uit Zeeland en omdat hij nog niet zo lang in Den Haag woont, weet hij uitsluitend de weg naar het centrum, Hollands Spoor en naar Zeeland.

René is een vriendelijke half Nederlands, half Surinaamse man met een lichtgetinte huidskleur. Hij is 1.80 meter lang en heeft een gezet postuur. Kenmerkend is de zilveren kralenketting die hij altijd om heeft. Op de dag van zijn verdwijning droeg René een groen bomberjack van het merk ONeill en werkschoenen. René heeft bovendien een opvallend vrolijk loopje en rookt shag.

Een ieder die informatie heeft over René of hem sinds maandagmiddag 9 maart nog heeft gezien, wordt dringend verzocht om contact op te nemen met Bureau Laak, op telefoonnummer 0900-8844.