Gemeente Valkenswaard

deel Maastrichterweg vanwege onderhoud

Afsluiting deel Maastrichterweg vanwege onderhoud

Op dinsdag 10 maart wordt gestart met asfaltonderhoud aan de rijbaan van een gedeelte van de Maastrichterweg in Valkenswaard. Het gaat om het gedeelte van de Maastrichterweg vanaf de rotonde met de Abdijweg in Borkel en Schaft tot aan de Koppeldijk. De rijbaan op genoemd gedeelte wordt voorzien van een nieuwe deklaag. En er komen middengeleiders en een voorsorteervak ter hoogte van de afslag naar de Schafterdijk en ter hoogte van de toegang naar Stal Tops (Maastrichterweg 255). In totaal duren de werkzaamheden twee weken, dus tot en met dinsdag 24 maart.

Afsluiting deel Maastrichterweg
In verband met de onderhoudswerkzaamheden wordt het gedeelte van de Maastrichterweg vanaf de rotonde met de Abdijweg tot aan de Koppeldijk afgesloten voor doorgaand autoverkeer van dinsdag 10 maart 06.00 uur tot en met dinsdag 24 maart.

De afsluiting geldt niet voor (brom)fietsverkeer.

Omleidingsroutes worden met borden aangegeven. De bedrijven, zoals café-restaurant Zomerhof en het tankstation aan de Maastrichterweg, blijven vanuit het zuiden bereikbaar via de Dorpsstraat-Abdijweg. Panden aan de Schafterdijk blijven bereikbaar vanuit de Dorpsstraat.

Informatie
De bewoners/bedrijven in het genoemde deel van de Maastrichterweg ontvangen een brief van de aannemer over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Met vragen over het voorgaande kunt u terecht bij de toezichthouder op het werk, de heer F. Kloor van RA infra. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2076163.