Holland International Reisbureau René beste reisbureau Noord Brabant


ROOSENDAAL, 20090310 -- Vakblad Reisrevue heeft dinsdag 10 maart de provinciale winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2009 bekend gemaakt. Reisbureau Holland International Reisbureau René in Roosendaal is uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2009 en mag zich vanaf heden profileren als beste reisbureau van Noord Brabant. Samen met de overige provinciale winnaars dingen deze toppers mee naar de landelijke titel. De felbegeerde titel `Reisbureau van het Jaar 2009' wordt bekend gemaakt tijdens een gala-avond op maandag 20 april in Claus Hotel & Event Center te Hoofddorp.

De verkiezing
De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad Reisrevue en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat ook de beoordeling tot aan de vakjury verzorgt.
Door middel van diverse ronden werd inzicht verkregen in een aantal bedrijfsaspecten zoals de winkelformule en het assortimentsbeleid, de toekomstvisie en het marketingplan, het bedrijfsresultaat en uiteraard de kwaliteit van het reisadvies. De beste reisbureaus per provincie ontvingen een bezoek van Paul Zuijdgeest, directeur van InCompany, en een mystery visit van de organisatie Store Support. Een vakjury bepaalde uiteindelijk de provinciale winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2009.

René Jansen directeur van Holland International Reisbureau René, zegt erg trots te zijn op de provinciale titel Reisbureau van het Jaar:

"De uitverkiezing tot provinciaal winnaar is voor ons van grote waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons team en de hoge kwaliteit die wij als reisbureau uitdragen naar onze klanten. De verkiezing vergt de nodige inzet, maar dwingt je om de eigen organisatie kritisch onder de loep te nemen en de bedrijfsprocessen continu aan te scherpen. Vele mensen ondervinden op dit moment, in grote of minder grote mate, de gevolgen van de financiële crisis en zoeken daarom naar een zekere vorm van zekerheid. Met de provinciale titel Reisbureau van het Jaar op zak, bevestigen wij dat mensen bij ons aan het juiste adres zijn voor het beste reisadvies."

Deskundige jury
Op vrijdag 3 april verschijnen de provinciale winnaars voor de eindjury, onder voorzitterschap van Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties. In deze jury hebben verder zitting: Karen Kuhlman (transavia.com), Steven Raaijmakers (Europeesche Verzekeringen), Christian Bovenhorst (Sudtours), Sandrine Berkel (Holiday Cars), Carla van den Berg (TSI Solutions), Walter Schut (ANVR) en Jan Lokhoff (Reisrevue). Op maandag 20 april wordt de titel Reisbureau van het Jaar 2009 bekend gemaakt, nu nog in handen van Holland International Reisbureau Jansma uit Roden.





Ingezonden persbericht