Ingezonden persbericht


Persbericht

Machine Fabriek Elburg kiest voor Isah-7

Inzet ERP-oplossing gericht op optimaliseren van de bedrijfsprocessen

Tilburg, 10 maart 2009 - Machine Fabriek Elburg (MFE), specialist in het vervaardigen en leveren van fijnmechanische draai- en freesdelen en samengestelde producten, kiest voor Isah-7. De nieuwe ERP-oplossing zal de organisatie ondersteunen bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Bovendien sluit Isah-7 volledig aan op de huidige en toekomstige automatiseringsbehoeften van de machinefabriek.

MFE is sinds 1998 klant van Isah. De organisatie werkte voorheen met BedrijfsBeheer, de voorloper van Isah-7. De organisatie besloot in 2008 het ERP-pakket te vervangen door een nieuwe oplossing. Na een intensief selectietraject heeft MFE ervoor gekozen om op Isah-7 over te stappen, omdat Isah-7 de organisatie een totaaloplossing biedt.

"We hebben na een uitgebreide selectie wederom voor Isah gekozen," zegt Herman Ponstein, Adjunct Directeur van Machine Fabriek Elburg B.V. "Tijdens de verschillende demonstraties heeft Isah aangetoond ons alle gewenste functionaliteit te kunnen bieden, die we nu en in de toekomst nodig hebben om onze organisatie optimaal te kunnen ondersteunen. Bovendien werken we al ruim tien jaar prettig met Isah samen. Isah biedt ons de juiste basis om nu en in de toekomst door te kunnen groeien."

MFE onderscheidt zich in de markt door een uitgekiende werkvoorbereiding gecombineerd met een efficiënte manier van werken. De organisatie mag diverse internationaal gerenommeerde bedrijven tot zijn klantenkring rekenen. Met de inzet van Isah-7 zal de organisatie zijn productie en planning verder kunnen optimaliseren en zijn positie in de markt kunnen verstevigen.

"We zijn verheugd dat Machine Fabriek Elburg na ruim tien jaar weer voor ons heeft gekozen," zegt Paul van Abeelen, algemeen directeur van Isah b.v. "De keuze van MFE voor Isah-7 onderstreept dat Isah meegroeit met zijn klanten dankzij de continue focus op softwareontwikkeling en aansluiting op ontwikkelingen bij klanten en in de markt."

(299 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Machine Fabriek Elburg B.V.
Machinefabriek Elburg b.v. is een specialist in het vervaardigen en leveren van fijn mechanische draai- en freesdelen en samengestelde producten (modules).

Door middel van een uitgekiende werkvoorbereiding gecombineerd met een efficiënte dun bemande productiemethode is MFE in staat op de Europese markt zeer concurrerend te werken.