Met AH musicalpunten naar Ciske de Rat

06/03/2009 14:25

Albert Heijn

Een actie 'om van te houwe' bij Albert Heijn

Zaandam, 9 maart 2009 - De ontroerende musical Ciske de Rat, onderscheiden met zeven musical awards, is de meest succesvolle reizende musicalproductie in de Nederlandse musicalgeschiedenis. Reden genoeg voor Albert Heijn om deze musical toegankelijk te maken voor een nog breder publiek. Vanaf maandag 9 maart start de supermarktketen de musicalactie 'Gratis 2e kaartje voor de musical Ciske de Rat'.

Ontroering en brutale streken

Ciske de Rat, met in de hoofdrollen onder anderen Danny de Munk, Jorge Verkroost of Quincy als Cis de Man en Mariska van Kolck, Marjolijn Touw en Hugo Haenen, vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man zijn door de musical heen geweven en geven een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal. In de musical zorgt de kleine Ciske opnieuw voor momenten van ontroering, humor en brutale streken. Ciske de Rat is te zien in Amsterdam, Den Haag, Roermond, Groningen en zal daarna enkele maanden in het Fortis Circustheater in Scheveningen te zien zijn.

De AH Musicalpunten zijn verkrijgbaar van maandag 9 maart t/m zondag 29 maart. De AH spaarkaarten kunnen t/m zondag 5 april verzilverd worden. Kaarten voor de musical Ciske de Rat kunnen gereserveerd worden t/m 1 juni via www.ah.nl/ciskederat of via 0900-1001030.





http://www.ah.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (