Gemeente Elburg

de toekomst van de gemeente Elburg?

260209 Wat wilt u nog kwijt over de toekomst van de gemeente Elburg?

Persbericht

Elburg, 26 februari 2009

Wat wilt u nog kwijt over de toekomst van de gemeente Elburg?

Vanaf volgende week zijn de gesprekken tussen de gemeenteraad en de inwoners van de verschillende kernen die samen de gemeente Elburg vormen aan de orde.

Het eerste gesprek vindt plaats op maandag 2 maart a.s. in De Deel in Doornspijk en daarbij zijn de inwoners van Hoge Enk, Doornspijk en het buitengebied welkom. Dan volgt op 4 maart 't Harde in MFC Aperloo en de laatste avond is bedoeld voor Oostendorp en Elburg en wordt gehouden op 18 maart in 't Huiken.

Elke avond begint met een inleiding en daarna gaat u in gesprek met de leden van de gemeenteraad. De bijeenkomsten vinden plaats van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Samen met de uitkomsten van de enquête, gebruikt de gemeenteraad de gesprekken in de kernen als bouwstenen om een toekomstvisie op te stellen. De gemeenteraad wil u bedanken voor de moeite die u neemt om mee te denken over de toekomst.

laatst gewijzigd: 27-02-2009 | print deze pagina print deze pagina | download document: 260209 Wat wilt u nog kwijt over de toekomst van de gemeente Elburg? |