ROC Friese Poort Informatieavond voor deelnemers met beperkingen, ouders en belangstellenden
Voor jongeren met een beperking is het niet altijd gemakkelijk om een beroepsopleiding te volgen, een goede stageplaats te vinden en later in een geschikte baan te functioneren. Zonder daar opzichtig over te doen, biedt het onderwijs extra ondersteuning voor deelnemers/studenten met leerstoornissen, chronische ziektes, handicaps of gedragsproblemen.

Friesland College, AOC Friesland, Hogeschool Stenden, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en ROC Friese Poort organiseren gezamenlijk een speciale informatieavond. Daarmee willen de onderwijsinstellingen deelnemers/studenten, ouders en andere belangstellenden in contact brengen met organisaties die ondersteuning kunnen bieden. Dat zijn o.a. MEE Friesland, Regionale Expertise Centra (RECs), UWV, Mentorprogramma Friesland, REA College, Zorgbelang Friesland, Oudervereniging Balans, enz.

Er zullen presentaties of workshops gegeven worden en er is een informatiemarkt. Ook is er een workshop waar deelnemers hun eigen verhaal vertellen.

Datum: maandag 2 maart 2009
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Inloop en koffie vanaf 18:45 uur, informatiemarkt vanaf 19:00 uur. Plaats: ROC Friese Poort, Leidijk 49, 9202 TW Drachten