Ingezonden persbericht


Persbericht - 27 januari 2009

Eric Corton nieuwe 'station voice' van 3FM

Edwin Diergaarde neemt na tien jaar afscheid

3FM-dj Eric Corton is vanaf 1 maart de nieuwe 'station voice' van 3FM. Met zijn stem treedt hij in de voetsporen van Edwin Diergaarde, die op 1 februari tijdens zijn programma 'DierOpDrie' afscheid neemt van 3FM. Samen met Annemieke Schollaardt wordt Eric Corton de stem van 3FM.

Edwin Diergaarde
Na tien jaar verlaat Edwin Diergaarde 3FM. Op zondag 1 februari is hij voor het laatst op 3FM te horen. Edwin presenteerde programma's als De Cyber top 50, Ministry of Beats en DierOpDrie (TROS). Sinds enkele jaren is hij de 'The Voice' van 3FM. Een taak die hij nu aan Eric overdraagt.

"Als programmamaker en station-voice van 3FM heb ik 10 fantastische jaren gehad, waarbij ik de kans heb gekregen me op diverse gebieden te ontwikkelen. Mijn laatste programma op 3FM zal ongetwijfeld anders lopen dan normaal. Maar vooral met veel muziek, hier en daar een persoonlijke favoriet en tegen het einde misschien wel een emo-momentje."

Nieuwe programma's in het weekend

Annemieke Schollaardt en Domien Verschuuren gaan met ingang van zaterdag 7 februari ieder een nieuw programma maken in de 3FM weekendochtend. Elke zaterdag en zondag van 07.00 tot 10.00 uur 'Domien is Wakker' (NPS). Domien zorgt voor het ultieme weekendgevoel op de vroege ochtend van 3FM; hij praat de luisteraars bij over muziek, nieuws, trends en de leukste dingen om in het weekend te doen. Van 10.00 tot 12.00 uur neemt Annemieke de 3FM studio over met haar programma 'Annemieke Hier' (TROS). Een programma voor alle types ochtendmensen; de katerende, winkelende en vooral de muziekmens. Het is haar eerste soloprogramma op 3FM.

Voor meer informatie over: www.3fm.nl